PIKI PIKI tocht. - Reisverslag uit Mombassa, Kenia van Mandy, Mieke en Ria - WaarBenJij.nu PIKI PIKI tocht. - Reisverslag uit Mombassa, Kenia van Mandy, Mieke en Ria - WaarBenJij.nu

PIKI PIKI tocht.

Blijf op de hoogte en volg Mandy, Mieke en Ria

04 September 2015 | Kenia, Mombassa

Met luc op de piki piki (brommers) een rijtoer gemaakt door het binnenland deze werden door 3 Afrikaanse jonge mannen bestuurd.
Dorpjes en scholen bezocht vele kinderen blij gemaakt met een snoepje.

De kokosnoot werden voor ons uit de boom gekapt en bereid waar wij bij stonden en wij konden de melk drinken en later het kokosvlees opeten.
Verder gereden en weer andere mooie natuur mogen aanschouwen.
Later langs een levensgrote vuilnisbelt gereden, waar heus een ware commune op leefden, in kleine vieze eigengebouwde hutjes op en rondom al dit vuil, enorme stankoverlast die je niet kunt weergeven op papier.
Er werd ons op het hart gedrukt er langs te mogen rijden maar zeker niet te stoppen, ivm dat dit gevaarlijk kan zijn ivm beroving.
Dit aan te zien was misselijk makend zeker als je de kleine kinderen ziet, werkelijk om ziek van te worden, dat mensen op deze manier moeten leven.

Wij hebben met zijn allen wat gedronken en lokaal gegeten.
Daarna naar Misa Malu voor de laatste keer een duik genomen, lekker gegeten en afscheid genomen snik snik hebben daar mooie dagen gehad.
20.30 uur weer naar de boys

Morgen de laatse dag we proberen nog een bericht te versturen,
We gaan vrijdagmorgen om 5 uur de lucht in.

Wij maar ook de boys en Melissa willen alle donateurs heel hartelijk danken voor hun bijdrage en kleding voor alles, we hadden 6 volle koffers bij ons, wat zeker goed terecht is gekomen. We hebben ruim 1.300 euro aan Be Ho Ca ( Believe Hope Care) kunnen overhandigen. Hoe mooi is dat, nogmaals dank.

Mieke en Ria xxx

• 04 September 2015 - 15:39

Marij:

Goed te lezen dat alles goed is gegaan daar, en jullie zullen nu aan de terug reis bezig zijn!!!